Het team

Dierencliniek Crooswijk Mirjam van Leeuwen

Mirjam van Leeuwen

Dierenarts
Ik ben Mirjam van Leeuwen-de Bruin. In januari 2008 heb ik mijn droom verwezenlijkt door af te studeren als dierenarts. In de jaren daarna heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse dierenklinieken. Vanaf 1 april 2014 hebben Elise Bleijenberg en ik Dierenkliniek Crooswijk overgenomen en met ons betrokken team willen we u de beste zorg voor uw huisdier bieden.

Ik vind mijn beroep ontzettend leuk door het contact met de dieren, hun eigenaren en de variatie in het werk waardoor geen dag hetzelfde is. Zelf heb ik ook huisdieren: een lieve kat (Tickle) en een parkietje (Tweety).

Dierenkliniek Crooswijk Elise Bleijenberg

Elise Bleijenberg

Dierenarts
Ik ben Elise Bleijenberg en werk sinds 2009 als dierenarts in Crooswijk. Dit beviel erg goed, zo goed dat ik per 1 april 2014, samen met Mirjam van Leeuwen de kliniek heb overgenomen. Samen gaan we de kliniek op een goede en leuke wijze door zetten, waarbij gezondheid van de dieren voorop staat.

Ik heb twee chihuahua’s welke ook regelmatig met mij mee gaan naar werk, misschien heeft u ze al gezien! Verder heb ik konijnen, rij wekelijks paard en ben ook in het trotse bezit van een Welsh mountain pony Milouda.

Dierenarts Rotterdam

Jorine van Oijen

Assistente
Ik ben Jorine van Oijen. In 1982 begon ik als dierenassistente bij een dierenarts in Rotterdam. Toen zij stopte ben ik heel ander werk gaan doen, maar sinds 2010 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Ik vind het erg leuk om met zowel mensen als dieren te werken.

Op dit moment heb ik een grote grijs-witte kat Timo. Hij komt van een boerderij en na een ongeval heb ik de zorg op me genomen en is hij nooit meer weg gegaan.

Manon van Bennekom

Assistente
Ik ben Manon van Bennekom. Op dit moment volg ik de opleiding Paraveterinair en deze hoop ik in mei af te kunnen ronden.

Ik loop vanaf September mee in deze gezellige dierenkliniek waar ik de fijne kneepjes van het vak wil leren.
U zult mij vooral op de maandagen en vrijdagen zien.

Wij hebben zelf een zwarte kat (Spooky) en een boerenfox (Shy) die altijd trouw op me zitten te wachten thuis.

Ashley Planken Dierenarts Rotterdam

Ashley Planken

Assisstente