Het team

Dierencliniek Crooswijk Mirjam van Leeuwen

Mirjam van Leeuwen

Dierenarts

Ik ben Mirjam van Leeuwen-de Bruin. In januari 2008 heb ik mijn droom verwezenlijkt door af te studeren als dierenarts. In de jaren daarna heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse dierenklinieken. Vanaf 1 april 2014 hebben Elise Bleijenberg en ik Dierenkliniek Crooswijk overgenomen en met ons betrokken team willen we u de beste zorg voor uw huisdier bieden.

Ik vind mijn beroep ontzettend leuk door het contact met de dieren, hun eigenaren en de variatie in het werk waardoor geen dag hetzelfde is. Zelf heb ik ook huisdieren: een lieve kat (Tickle) en een parkietje (Tweety).

Dierenkliniek Crooswijk Elise Bleijenberg

Elise Bleijenberg

Dierenarts

Ik ben Elise Bleijenberg en werk sinds 2009 als dierenarts in Crooswijk. Dit beviel erg goed, zo goed dat ik per 1 april 2014, samen met Mirjam van Leeuwen de kliniek heb overgenomen. Samen gaan we de kliniek op een goede en leuke wijze door zetten, waarbij gezondheid van de dieren voorop staat.

Ik heb twee chihuahua’s welke ook regelmatig met mij mee gaan naar werk, misschien heeft u ze al gezien! Verder heb ik konijnen, rij wekelijks paard en ben ook in het trotse bezit van een Welsh mountain pony Milouda.

Dierenarts Rotterdam

Jorine van Oijen

Assistente

Ik ben Jorine van Oijen. In 1982 begon ik als dierenassistente bij een dierenarts in Rotterdam. Toen zij stopte ben ik heel ander werk gaan doen, maar sinds 2010 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Ik vind het erg leuk om met zowel mensen als dieren te werken.

Op dit moment heb ik een grote grijs-witte kat Timo. Hij komt van een boerderij en na een ongeval heb ik de zorg op me genomen en is hij nooit meer weg gegaan.

Marianne van Proosdij

Assistente

Mijn naam is Marianne van Proosdij. Samen met mijn man en onze drie kinderen hebben we zeven honden en twee katten in huis. Ik ben sinds 2003 in het bezit van mijn paraveterinair-diploma en ben bij meerdere praktijken in de randstad werkzaam geweest. Sinds april 2023 mag ik deel uitmaken van het gezellige team in Crooswijk. 

Ik ben op meerdere dagen aanwezig om u te woord te staan en om uw dier met liefde te verwelkomen. Samen met mijn dochter beoefenen we met onze honden Agility op zowel nationaal als internationaal niveau. Hierin hebben wij ook inmiddels diverse prijzen gewonnen.

Tot ziens op de praktijk!

Gerla Berger

Gerla Berger

Assistente

Mijn naam is Gerla Berger. Nadat ik mijn stage in 2020 heb gelopen bij Dierenkliniek Crooswijk, heb ik in 2021 mijn diploma voor dierenartsassistente gehaald.

Dankzij de leuke sfeer van zowel de kliniek, de collega’s, als de klanten was ik niet meer bij Dierenkliniek Crooswijk weg te slaan en ben ik er komen werken. Zelf heb ik een konijn, Nosy. Maar ik heb al heel veel dieren gehad zoals verschillende soorten vogels, knaagdieren en vissen.

Graag zie ik u op de praktijk!