Het team

Dierencliniek Crooswijk Mirjam van Leeuwen

Mirjam van Leeuwen

Dierenarts

Ik ben Mirjam van Leeuwen-de Bruin. In januari 2008 heb ik mijn droom verwezenlijkt door af te studeren als dierenarts. In de jaren daarna heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse dierenklinieken. Vanaf 1 april 2014 hebben Elise Bleijenberg en ik Dierenkliniek Crooswijk overgenomen en met ons betrokken team willen we u de beste zorg voor uw huisdier bieden.

Ik vind mijn beroep ontzettend leuk door het contact met de dieren, hun eigenaren en de variatie in het werk waardoor geen dag hetzelfde is. Zelf heb ik ook huisdieren: een lieve kat (Tickle) en een parkietje (Tweety).

Dierenkliniek Crooswijk Elise Bleijenberg

Elise Bleijenberg

Dierenarts

Ik ben Elise Bleijenberg en werk sinds 2009 als dierenarts in Crooswijk. Dit beviel erg goed, zo goed dat ik per 1 april 2014, samen met Mirjam van Leeuwen de kliniek heb overgenomen. Samen gaan we de kliniek op een goede en leuke wijze door zetten, waarbij gezondheid van de dieren voorop staat.

Ik heb twee chihuahua’s welke ook regelmatig met mij mee gaan naar werk, misschien heeft u ze al gezien! Verder heb ik konijnen, rij wekelijks paard en ben ook in het trotse bezit van een Welsh mountain pony Milouda.

Dierenarts Rotterdam

Jorine van Oijen

Assistente

Ik ben Jorine van Oijen. In 1982 begon ik als dierenassistente bij een dierenarts in Rotterdam. Toen zij stopte ben ik heel ander werk gaan doen, maar sinds 2010 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Ik vind het erg leuk om met zowel mensen als dieren te werken.

Op dit moment heb ik een grote grijs-witte kat Timo. Hij komt van een boerderij en na een ongeval heb ik de zorg op me genomen en is hij nooit meer weg gegaan.

Sarine Dierenkliniek Crooswijk

Sarine Andeweg

Assistente

Hallo beste eigenaren en lieve dieren! Mijn naam is Sarine Andeweg. In 2017 heb ik mijn diploma voor paraveterinair (dierenartsassistente) gehaald. Eerst ben ik werkzaam geweest op een praktijk in Dordrecht. Nu werk ik met alle plezier in deze leuke, gezellige en drukke praktijk in Rotterdam. U zult mij voornamelijk op de woensdagen tegenkomen.

Het luisteren en omgaan met mensen en dieren om tot de beste zorg te komen in samenwerking met de dierenarts vind ik ontzettend leuk! Thuis verzorg ik samen met mijn zus onze twee honden (Faas en Zara), drie katten (Kiki, Misty en Draakie), konijnen, twee shetlanders (Jolie en Kyra) en mijn eigen Friese paard (Whoopy).

Tot ziens op de praktijk!

Anneke

Anneke van Es - Godschalk

Assistente

Mijn naam is Anneke van Es – Godschalk. In 2014 heb ik mijn diploma paraveterinair behaald. Inmiddels heb ik in verschillende klinieken gewerkt en veel ervaring opgedaan.

Mijn doel is om eigenaren en hun dier op hun gemak te stellen, om het bezoek zo fijn mogelijk te laten verlopen.

In mijn vrije tijd wandel ik veel met mijn Engelse Bull terriër die probeert te luisteren naar de naam Freek.

Graag zie ik u op de praktijk!

Georgina Dierenkliniek Crooswijk

Georgina Jansen

Dierenarts

Hallo lieve diereneigenaar! Mijn naam is Georgina Jansen, alweer 13 jaar dierenarts voor gezelschapsdieren. Tijdens de vakantie van Mirjam of Elise kunt u mij op de praktijk tegenkomen. Met plezier ben ik u en uw lieftallige huisdier van dienst.

Graag tot ziens op de praktijk!

Dominique Brienen Keijzer Dierenarts Rotterdam

Dominique Brienen-Keijzer

Assistente

Ik ben Dominique Brienen-Keijzer en sinds 2009 werkzaam als paraveterinair. Sinds oktober 2018 val ik regelmatig in als één van de collega’s vrij is. Ik kijk altijd uit naar mijn werkdagen in Crooswijk. De gezellige en knusse sfeer in de kliniek en de leuke en gemoedelijke klanten dragen daar zeker aan bij! Iedereen is altijd in voor een gezellig praatje ( en de hondjes voor een koekje en een knuffel 😉 ).

Sinds een jaar ben ik ook eigenaresse van Dier & Zorg Aan Huis Westland & Hoek van Holland. Ik bezoek en verzorg de huisdieren aan huis als de baasjes op vakantie zijn. Het is een geweldige aanvulling op mijn werk in de praktijk die ik goed kan combineren.

Als ik aan het werk ben in de kliniek heb ik altijd mijn hond Fem bij mij. Fem is een ‘’echte’’ werk Border Collie waar ik samen mee aan schapendrijven doe. In de kliniek merk je daar niks van, dan slaapt ze lekker achter de balie en komt ze af en toen om het hoekje kijken.

Tot ziens!