Mevrouw Holvast neemt afscheid:

Geachte klant,
Na 37 jaar gewerkt te hebben als uw dierenarts geef ik vanaf 1 april 2014 het stokje door.
Ik heb met veel plezier in Crooswijk gewerkt en ik heb het altijd prettig gevonden om voor u te kunnen werken. Ik wil u bedanken voor het vertrouwen dat u in mij heeft gehad.
Met een gerust hart draag ik de praktijk over aan Elise Bleijenberg, al 5 jaar een bekend gezicht als dierenarts in de praktijk, en aan Mirjam van Leeuwen, een met Elise bevriende dierenarts. U zult in hen zeer toegewijde en deskundige dierenartsen vinden.


Wij, Elise Bleijenberg en Mirjam van Leeuwen, kijken ernaar uit om vol enthousiasme de praktijk door te zetten. Wij vinden het erg belangrijk persoonlijke aandacht en goede zorg te geven aan uw huisdier. Altijd in goed overleg met u, zoals u van ons gewend bent. De vernieuwde naam van de praktijk wordt “Dierenkliniek Crooswijk”. De lokatie blijft hetzelfde en de vertrouwde gezichten van onze assistentes zult u blijven zien.  De openingstijden worden verruimd voor uw gemak en om u nog beter van dienst te kunnen zijn, zullen er meer verbeteringen komen in de praktijk. Hiervan houden wij u op de hoogte via onze nieuwe website www.dierenkliniek-crooswijk.nl.

Wij zien u graag binnenkort terug bij Dierenkliniek Crooswijk!