Vaccinatie actie 2019 Dierenkliniek Crooswijk

Dierenkliniek Crooswijk doet dit jaar mee met de Vaccinate 4 Africa campagne van Dierenartsen zonder Grenzen. Gedurende een week lang (van 3 t/m 7 juni) doneren we per vaccinatie €2,50 aan Dierenartsen zonder Grenzen. Op deze manier kunt u door uw huisdier bij ons te laten vaccineren direct iets betekenen voor mensen en dieren aan de andere kant van de wereld!

Dierenartsen zonder Grenzen

Dierenartsen zonder Grenzen werkt samen met veehouders in Afrikaanse landen om een betere toekomst op te bouwen voor zichzelf en hun families. Dat begint met het gezond houden van de dieren. Ook helpen ze mensen om alles om de veeteelt heen te verbeteren, zoals beheer van water en land, opleidingen, materialen en het beïnvloeden van beleid.

De opbrengst van de actie zal dit jaar onder andere ten goede komen aan het project van Dierenartsen zonder Grenzen in Malawi. Daar worden sinds 2011 lokale boeren opgeleid tot Community Animal Health Workers. Hier kunt u meer lezen over de projecten van Dierenartsen zonder Grenzen.

Het doel van de projecten is om de veterinaire kennis van de lokale boeren te verbeteren en zo bij te dragen aan de gezondheid van mens en dier.

Dit kan allemaal mogelijk gemaakt worden door uw deelname, dus graag tot ziens tijdens de vaccinatieactie bij Dierenkliniek Crooswijk!

Voor het maken van een afspraak kunt u online terecht of ons bellen op 010-4112326.